Akkoord
Niet akkoord

Buitenschoolse activiteiten

Buiten spelen op de skelter

Buitenschoolse activiteiten in Krimpen aan den IJssel worden verzorgd door SynerKri.

Hieronder vindt u de sportagenda van dit jaar. Hierop staan alle toernooien en voor welke klassen die worden georganiseerd. Via ons krijgt u te horen aan welke sporttoernooien wij wel deelnemen. Bij deze toernooien is de hulp van ouders onmisbaar. Als er onvoldoende ouders zijn, moeten wij helaas afzeggen voor de toernooien.

U vindt hierbij de sportagenda voor 2023-2024 Schoolsport 2023-2024

Kijk ook eens op de site van SynerKri.

Copyright © IKC Het Mozaïek Krimpen aan den IJssel | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud